|    Home    |    Organisatie    |    Werkwijze    |    Onafhankelijk    |    Medewerkers    |    Contact    |SNEL NAAR

* Particulier

* Zakelijk

* DienstenwijzerBEL ONS

Heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening
of over uw verzekeringspakket?
Neem gerust contact met ons op:

t: (0412) 67 17 00

Van der Krabben Assurantiën
Mgr. van den Boerpark 6
5342 CD Oss

Tel.: +31 (0)412 - 671700
Email: info@vdkrabben.nl


Zakelijk

Het MKB Pakket

Alles in één voordeelpakket
Van der Krabben biedt u in één pakket met negentien ondernemersverzekeringen. U heeft met het MKB pakket de keuze uit 19 verzekeringen voor nagenoeg alle mogelijke ondernemersrisico's. Stuk voor stuk uitstekende verzekeringen, tegen een concurrerende prijs, met veel extra's op tal van punten. U profiteert van financiële voordelen als een pakketkorting die kan oplopen tot 10%. En wanneer u kiest voor betaling in termijnen, betaalt u géén premietoeslag.

Alles in één keer jaarlijks checkt
Ondernemers willen zich vooral bezighouden met ondernemen en niet te veel tijd kwijt zijn aan het regelen en up-to-date houden van hun verzekeringen. Daarom heeft Van der Krabben Assurantiën het MKB Pakket zo compleet en gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo zijn er geen verschillende naverrekeningsformulieren meer voor elke afzonderlijke verzekering; één keer per jaar ontvangt u een onderhoudsformulier met een helder overzicht van alle lopende verzekeringen en een vragenlijst voor de naverrekening. Gemak voor u.

Alles met één telefoontje
Met het MKB Pakket bent u verzekerd van een optimale dienstverlening. Voor schadeherstel in natura is één telefoontje naar ons voldoende om deskundige hulpverlening in gang te zetten. Vanzelfsprekend gaat de rekening rechtstreeks naar de Maatschappij. Bij calamiteiten is de Maatschappij 24-uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bovendien kunt u gebruik maken van een gratis preventie advies en aantrekkelijke kortingen op preventiemaatregelen. Eén telefoontje naar ons en het is geregeld.


Alles in één klap geregeld

Het MKB pakket is één pakket bestaande uit negentien verzekeringen, voor nagenoeg alle mogelijke ondernemersrisico's. Hieronder volgt een korte omschrijving van de verzekeringen.

Aansprakelijkheid Bedrijven
Voor elk bedrijfstype een speciaal daarop afgestemde dekking. Voor een aantal bedrijfstypen zijn de kosten voor het uit de handel nemen van producten (recall) en vermogensschade standaard verzekerd tot € 25.000,-. Inloopdekking van 3 jaar.

Rechtsbijstand Bedrijven
Voor elk bedrijfstype een afgestemde verzekering. Voor een aantal bedrijfstypen standaard incassodekking en dekking voor inkomende en uitgaande goederen.

Schade voor Bestuurders
Vergoedt de schade van werknemer wanneer deze tijdens de uitoefening van werkzaamheden als bestuurder van een (privé- of bedrijfs)auto een verkeersongeval veroorzaakt.

Milieuschade
Directe verzekering: aansprakelijksvraag speelt geen rol. Niet alleen de eigen locatie, maar ook de aangrenzende locaties zijn meeverzekerd.

Bedrijfsgebouwen
Onderverzekeringsgarantie van 3 jaar na invullen van het herbouwwaardeformulier. Kosten van het herstel na hak- en breekwerk bij het opsporen van een lekkage worden ook vergoed.

Inventaris/Goederen
Koelschade standaard meeverzekerd tot € 5.000,-. 10% extra dekking voor inventaris/goederen aangeschaft gedurende het verzekeringsjaar.

Glas
Ook kosten van noodvoorzieningen zijn gedekt. Belettering en beschildering op glas standaard meeverzekerd tot € 250,-.

Bedrijfsschade
Publiekstrekker en toeleverancier/afnemersrisico standaard meeverzekerd tot 10% van het verzekerd bedrag. Ook schade als gevolg van het afzetten van toegangsweg na een gedekt evenement is gedekt.

Elektronica
Dekking voor alle van buiten komende onheilen, schade door eigen gebrek is meeverzekerd, ook dekking buiten het bedrijfspand (laptops, digitale film- en fotoapparatuur).

Geld
Dekking voor geld, waardepapieren en elektronisch geld (chipautomaat) en het in ontvangst nemen van vals geld is gedekt.

Personenauto
Verbeterde bonusbescherming en nieuwwaarde regeling Standaard dekking WA voor aanhangwagen.

Bestelauto
Sterke verlaging van de Casco-premie. Gratis Eigen Vervoersverzekering van € 2.500,- bij een Bestelauto WA + Uitgebreid Casco-dekking. Standaard meeverzekerd WA voor aanhangwagen.

Vrachtauto
Vrachtauto's tot 6.000 kg kunnen worden verzekerd in het MKB Pakket.

Ongevallen In/Opzittenden
Dekking voor schade aan in- en opzittenden bij een tijdens werktijd door een werknemer veroorzaakt verkeersongeval. Ook dekking tijdens het verrichten van noodreparaties aan het motorrijtuig of tijdens het tanken.

Rechtsbijstand Motorrijtuigen
Voorziet in onafhankelijke juridische bijstand bij geschillen in verband met aankoop, onderhoud of reparatie van het motorrijtuig. Ook bij conflicten naar aanleiding van verkeersongevallen.

Aanhanger
Dekt schade aan aanhangwagens en opleggers als gevolg van bijvoorbeeld een verkeersongeval, diefstal of brand.

Werkmaterieel
Uitgebreid Casco biedt ook dekking voor schade als gevolg van botsen, omslaan, brand of diefstal.

Eigen Vervoer
24-uursdekking. Inclusief gratis ongevallendekking voor de bestuurder en eventuele bijrijder.

Zelfstandig Verzekerd
Uitgebreide arbeidsongeschiktheidsverzekering. De premie is gebaseerd op de werkzaamheden in plaats van beroepsklasse. Talloze keuzemogelijkheden en extra opties als vervangingsdekking, meewerkende partnerdekking en Critical Illness.


(c) artemix.nl